Ice cream and Iced dessert - Over 150 irresistible ice cream trats - from classic vanilla to elegant and terrines - step-by-step instructions explain all you need to know about making ice cream and water ices de Farrow Joanna & Lewis ... | Achat livres - Ref R160215630 - le-livre.fr

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R160215630

Caractéristiques détaillées

Auteur Farrow joanna & lewis sara
Editeur Aness Publishing
Impression
Etat Etat d'usage
Disponibilité 1 en stock
Prix
  • 29,80 €
Référence R160215630
ISBN 10 0754805026
ISBN 13 978-8-0754-8050-2
EAN 13 9780754805021
Classement Dewey 641,5
Fiche créée le 05/05/2022
Description
Aness Publishing. 2004. In-4. Broché. Etat d'usage... Plus d'informations.

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Ice cream and iced dessert - over 150 irresistible ice cream trats - from classic vanilla to elegant and terrines - step-by-step instructions explain all you need to know about making ice cream and water ices par Farrow joanna & lewis sara

Aness Publishing. 2004. In-4. Broché. Etat d'usage, Couv. convenable, Dos satisfaisant, Intérieur frais. 255 pages - nombreuses illustrations en couleurs dans et hors texte - petite déchirure sur la jacquette - ouvrage en anglais. Avec Jaquette. . . Classification Dewey : 641.5-Cuisine, art culinaire

Informations Supplémentaires

Ouvrage en anglais - Over 150 irresistible ice cream trats - from classic vanilla to elegant and terrines - step-by-step instructions explain all you need to know about making ice cream and water ices Classification Dewey : 641.5-Cuisine, art culinaire

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