Auteur | Farrow joanna & lewis sara |
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Editeur | Aness Publishing |
Impression | 2004 |
Etat | Etat d'usage |
Disponibilité | 1 en stock |
Prix |
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Référence | R160215630 |
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ISBN 10 | 0754805026 |
ISBN 13 | 978-8-0754-8050-2 |
EAN 13 | 9780754805021 |
Classement Dewey | 641,5 |
Fiche créée le | 05/05/2022 |
Ice cream and iced dessert - over 150 irresistible ice cream trats - from classic vanilla to elegant and terrines - step-by-step instructions explain all you need to know about making ice cream and water ices par Farrow joanna & lewis sara
Aness Publishing. 2004. In-4. Broché. Etat d'usage, Couv. convenable, Dos satisfaisant, Intérieur frais. 255 pages - nombreuses illustrations en couleurs dans et hors texte - petite déchirure sur la jacquette - ouvrage en anglais. Avec Jaquette. . . Classification Dewey : 641.5-Cuisine, art culinaire
Ouvrage en anglais - Over 150 irresistible ice cream trats - from classic vanilla to elegant and terrines - step-by-step instructions explain all you need to know about making ice cream and water ices Classification Dewey : 641.5-Cuisine, art culinaire